Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βροχές, καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι για σήμερα

Οι βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι στα πελάγη, 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτιή Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Ηπειρο και το βόρειο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και στα βόρεια πιθανόν μέχρι 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα. Πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε