Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βροχές με πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Βροχές με πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Οι τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 7 μποφόρ και η μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως το πρωί. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στη Θεσσαλία και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως το μεσημέρι. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη

Ο καιρός προβλέπεται αρχικά βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις το πρωί στα ανατολικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές όμως ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε