Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Βροχή» από ευχές στον Νίκο Χαρδαλιά για ταχεία ανάρρωση μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

«Βροχή» από ευχές στον Νίκο Χαρδαλιά για ταχεία ανάρρωση μετά το ισχαιμικό επεισόδιο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, είχε ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του, δε σταμάτησαν να φτάνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Μάλιστα με τον Νίκο Χαρδαλιά επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο πρωθυπουργός όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. “Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά,” ανέφερε.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. “Φίλε Νίκο είμαι σίγουρος ότι θα βγεις ακόμα πιο δυνατός και από αυτήν την μάχη!”, ανέφερε. “Πολλά περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένεια και στα καθήκοντα σου! Κράτα γερά!”

Click4More: «Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής»: Η συγκίνηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter και το facebook ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης. «2 χρόνια τώρα δίνει τον καλύτερο του εαυτό υπηρετώντας την πολιτική προστασία στην Πατρίδα μας!», ανέφερε.

«2 χρόνια τώρα δεν έχει κλείσει κινητό, δεν έχει ξεκουραστεί, δεν έχει δει την οικογένεια του. 2 χρόνια έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσει πρωτοφανείς κρίσεις και κατά την γνώμη μου τα έχει καταφέρει εξαιρετικά».

«Αγαπητέ φίλε Νίκο καλή ανάρρωση. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψεις στα καθήκοντα σου ακόμη πιο δυνατός».

Ευχές για καλή ανάρρωση εξέφρασε προς τον Νίκο Χαρδαλιά ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

“Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, τον άνθρωπο που εργάσθηκε με αυταπάρνηση για την υγεία και την ασφάλειά μας από τον Ιούλιο του 2019”, έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογιαριασμό του στο Twitter και στο Facebook ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ευχές από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά επισκέφτηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές. «Ευχόμαστε στον Νίκο Χαρδαλιά και την οικογένεια του γρήγορα περαστικά και καλή επάνοδο στα καθήκοντα του», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, εξέφρασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά εύχονται το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις