Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βύρωνας: Άγριο ξύλο σε 17χρονο γιατί υπερασπίστηκε τη μικρή του αδερφή!

Βύρωνας: Άγριο ξύλο σε 17χρονο γιατί υπερασπίστηκε τη μικρή του αδερφή!
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Σοκάρει η καταγγελία δυο μαθητών σε σχολείο του Βύρωνα. 17χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο του γιατί υπερασπίστηκε τη μικρή του αδερφή που δεχόταν bullying.

Τα όσα είπε ο 17χρονος, μόνο σοκ προκαλούν. «Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», είπε μιλώντας χθες (11.02.2020) το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο ξυλοδαρμός του έγινε μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει, μικρής του αδερφής. «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του , τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν», είπε το κορίτσι. Είπε πως προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι για να μην επέμβει!

Click4more Θεσσαλονίκη: Δυο φορές ανάγκασαν τη μαθήτρια να γλείψει την τουαλέτα!

Η μικρή δέχεται καθημερινά bullying από τους συμμαθητές της. «Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα από τη θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», περιέγραψε.

Ο αδερφός της θέλησε να την υπερασπιστεί. Προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που κάνουν bullying στην αδερφή του. Του ζήτησε να σταματήσουν. Αλλά όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά του επιτέθηκαν στην αυλή του σχολείου και τον χτύπησαν χωρίς έλεος.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές. Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά, ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», είπε ο 17χρονος.

Η άνανδρη επίθεση σταμάτησε όταν οι καθηγητές αντιλήφθηκαν τι γινόταν. Κάλεσαν ασθενοφόρο και ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο μαθητής, όπως είπε η μητέρα του, αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις