Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βύρωνας: «Ούρλιαζε το σκυλί και κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει»

Βύρωνας: «Ούρλιαζε το σκυλί και κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει»

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 60χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή με δαγκώματα σκύλου, μέσα στο σπίτι της στο Βύρωνα

Γείτονες της αδικοχαμένης γυναίκας ανέφεραν στο newsit.gr ότι κάθε μέρα τα σκυλιά γάβγιζαν σχεδόν ασταμάτητα: “Από τις 24 ώρες της μέρας, μόνο τις 4 δεν γάβγιζαν”.

“Δεν είχα παρατηρήσει κάποια επίθεση από το σκυλί. Ένα σκυλί θυμάμαι να είχε. Το έβγαζε συχνά ο γιος της έξω…”, ανέφερε ένας από τους γείτονες, ενώ γειτόνισσα της 60χρονης περιέγραψε τις στιγμές λίγο πριν μάθει για την τραγωδία. 

“Είδα αστυνομικούς και ένα ζευγάρι και τρόμαξα. Με ένα τρόπο κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει… Ούρλιαζε το σκυλί της, το πιτ μπουλ και λέω “κάτι έχει γίνει”. Δεν ήταν επιθετικό. Τον άφηναν στο μπαλκόνι και φώναζε όλη μέρα. Μάλλον αγρίεψε…”. 

Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του γιου της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την 60χρονη εντόπισε νεκρή ο γιος της, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22.07.2023), κατά την επιστροφή του στο σπίτι της στον Βύρωνα και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας θα ξεκαθαριστούν μετά από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεν είναι σαφές εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα τραύματα που της προκάλεσαν τα σκυλιά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις