Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαλάνδρι: «Άρπαξε και βίαζε επί 5 χρόνια το παιδί μου» φώναζε η 49χρονη εικαστικός

Χαλάνδρι: «Άρπαξε και βίαζε επί 5 χρόνια το παιδί μου» φώναζε η 49χρονη εικαστικός

«Άρπαξε 5 χρόνια την κόρη μου και την βίαζε» φώναζε η 49χρονη εικαστικός, που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη κατά την έξοδό της από τον εισαγγελέα άρχιζε να φωνάζει προς τους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι ο 68χρονος βίαζε την κόρη της.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασσωτάκης άσκησε στην εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοχρησίας, ενδοοικογενειακής απειλής και απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Αμέσως μετά η 49χρονος εικαστικός οδηγήθηκε στον ανακριτή. Τότε ήταν που κατευθυνόμενη από τους αστυνομικούς στο γραφείο του ανακριτή άρχισε να φωνάζει πως ο οφθαλμίατρος βίαζε την κόρη της και «ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα» και συνέχισε λέγοντας πως: «Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά».

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία αναφέρει πως η γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει με τη βία το 12χρονο κορίτσι, ωστόσο δεν τα κατάφερε «λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη».

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης η 49χρονη εικαστικός έστησε καρτέρι στον 68χρονο οφθαλμίατρο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Η ίδια μάλιστα προσπάθησε να αρπάξει τα κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε με σθένος και αρνήθηκε να την ακολουθήσει.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι μέσα στα αίματα κρατούσε στην αγκαλιά της τον πατέρα της μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Σημειώνεται πως ο 68χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ έχει χειρουργηθεί ήδη δύο φορές.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις