Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Γυναίκα με καλυμμένο πρόσωπο και κεφάλι παράτησε το βρέφος σε τσάντα – Που στρέφονται οι έρευνες

Χαλάνδρι: Γυναίκα με καλυμμένο πρόσωπο και κεφάλι παράτησε το βρέφος σε τσάντα – Που στρέφονται οι έρευνες

Μια γυναίκα φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να άφησε το μόλις δύο μηνών βρέφος σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι.

Από τη στιγμή που ο αστυνομικός που εκτελούσε βάρδια φύλαξης σε σπίτι πολιτικού προσώπου στο Χαλάνδρι εντόπισε το σάκο μέσα στον οποίο βρίσκονταν το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι, στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός.  

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που ανέλαβαν να φτάσουν στον εντοπισμό του προσώπου που άφησε στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Ευβοίας και Βοιωτίας το μωράκι, σάρωσαν όλες τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το οπτικό υλικό που εξέτασαν οι αστυνομικοί αλλά και από την κατάθεση του συναδέρφου τους, το μωράκι φαίνεται να το άφησε μια εύσωμη γυναίκα η οποία φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα, μάσκα για τον κορονοϊό κι είχε καλυμμένο το κεφάλι της μάλλον με κουκούλα.

Οι αστυνομικοί πλέον αναζητούν τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ έχουν στείλει προς εξέταση την τσάντα και τα ρούχα του μωρού σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους γονείς του.  

Το κοριτσάκι που έχει μεταφερθεί το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» είναι καλά στην υγεία του. Το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος καθαρό και  φορούσε σκούφο κάλτσες και παντελόνι και για να μην κρυώνει. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις