Ελλάδα

Χαλάνδρι: Κοντά στο σπίτι του Γιάννη Οικονόμου οι πυροβολισμοί που έπεσαν το βράδυ της Κυριακής

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (19.11.2023) στο Χαλάνδρι, όταν έπεσαν πυροβολισμοί επί της οδού Σητείας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, και οι αστυνομικοί στα πλαίσια της έρευνας εξετάζουν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα το περιστατικό για να δουν αν υπάρχει κάποια σχέση.

Ήδη στα χέρια τους εκτός από τους δύο κάλυκες, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες που μπορεί να οδηγήσουν στην ανακάλυψη των δραστών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έρχεται κρύο με επιλεκτικές και ασθενείς χιονοπτώσεις» - Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου και τα «καρφιά» εναντίων μετεωρολόγων
«Η θερμοκρασία θα πέσει έως και 8-10 βαθμούς, με ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους που θα αγγίζουν τα 7–8 μποφόρ, αλλά χωρίς δυναμικά επεισόδια χιονοπτώσεων»
καιρός
Υπό την επήρεια μέθης οδηγούσε η 24χρονη που έπεσε πάνω σε 15 αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - 0,41 έδειξε η μέτρηση αλκοόλ
Έτσι εκτός την ποινή που θα της επιβάλλει το δικαστήριο, θα της επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 700 ευρώ, αφαίρεση άδειας οδήγησης για 90 μέρες και ακινητοποίηση του οχήματός της
Η στιγμή που έχει φτάσει το ασθενοφόρο