Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Κρίσιμη η κατάσταση του 68χρονου – Πότε βγαίνει από την εντατική

Χαλάνδρι

Τη Δευτέρα αναμένεται να βγει, εκτός απροόπτου, από τη μονάδα εντατικής θεραπείας ο 68χρονος που έπεσε θύμα της πρώην συντρόφου του την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (11.11.2021) ο άνδρας δέχτηκε αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό στην είσοδο της πολυκατοικίας του στο Χαλάνδρι και μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Μάλιστα, η 49χρονη εικαστικός προσπάθησε να αρπάξει τη μικρή, ωστόσο η 12χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, παίρνοντας αγκαλιά τον αιμόφυρτο πατέρας της. Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ αποσωληνώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. 

Οι γιατροί αναμένουν να βγει από την εντατική την Δευτέρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του είτε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, είτε κατά τη διάρκεια της χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες, ίσως και μια εβδομάδα για να μπορέσουν να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

 

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης σημείωσε: «Οι αντιδικίες των ζευγαριών δεν είναι πάντα για το διαζύγιο αυτό καθαυτό, αλλά γίνονται κυρίως με την επιμέλεια ή την επικοινωνία κάποιου γονέα με το παιδί. Ίσως το ζήτημα της επιμέλειας της 12χρονης ήταν η αφορμή. Διατάζει ο εισαγγελέας τον αναγκαστικό εγκλεισμό, αλλά όταν αυτό τελειώνει κανείς δεν παρακολουθεί μετά τι συμβαίνει».

Συγγενής της 49χρονης εικαστικός υποστήριξε το Σάββατο πως ο 68χρονος αυτοτραυματίστηκε, λέγοντας πως η 49χρονη είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις