Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε 29χρονο που πουλούσε ναρκωτικά μπροστά σε σχολείο – Αναζητείται 21χρονη

Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε 29χρονο που πουλούσε ναρκωτικά μπροστά σε σχολείο – Αναζητείται 21χρονη
ΦΩΤΟ Αρχείου

Ένας 29χρονος συνελήφθη στο Χαλάνδρι επειδή διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο της περιοχής. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός άνδρας άφηνε, μεταξύ άλλων, τα ναρκωτικά και μέσα σε κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνέλαβαν στο Χαλάνδρι έναν άνδρα ηλικίας 29 ετών για διακίνηση ναρκωτικών μπροστά από σχολείο. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 21χρονη κοπέλα, υπήκοος Αλβανίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 29χρονου, που βρίσκεται κοντά στα σημεία όπου διακινούσε ναρκωτικά, στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

* 1.748 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

* 10,15 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης,

* Μικροποσότητα κοκαΐνης,

* Πιστόλι,

* 114 φυσίγγια,

* Ματσέτα συνολικού μήκους 60 εκατοστών,

* Μαχαίρι,

* Σπρέι πιπεριού,

* Καταγραφικό μηχάνημα,

* Καπνογόνο και

* 17 δυναμιτάκια.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός άνδρας διακινούσε ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη έξω από σχολικό συγκρότημα στο Χαλάνδρι, αλλά και σε κοντινές περιοχές και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του. Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος άφηνε, μεταξύ άλλων, τα ναρκωτικά και μέσα σε κάδους σκουπιδιών.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι από μέσα Οκτωβρίου έως τέλη Νοεμβρίου 2022, έκανε 34 αγοραπωλησίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης. 

Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων, πυροτεχνημάτων, καθώς και για βία κατά υπαλλήλων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις