Ελλάδα

Χαλάρωση μέτρων: Οι ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κάνει τις ανακοινώσεις για τα μέτρα της πανδημίας του κορονοϊού στο Υπουργείο Υγείας.

Η απελευθέρωση του ωραρίου αλλά και της μουσικής στην εστίαση ήταν… εδώ και μέρες στο επίκεντρο, ενώ και το ζήτημα της πληρότητας στα γήπεδα έπεσε στο τραπέζι.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο, αλλά παραμένει η καθήμενη διασκέδαση. Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρη, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του newsit.gr σύμφωνα με το οποίο λόγω της κακοκαιρίας και της ακύρωσης των ραντεβού για εμβολιασμούς, παρατείνεται η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού από τις 31 Ιανουαρίου 2022 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2022 για όσους δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση.

Χαλάρωση μέτρων: Δείτε τις ανακοινώσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος, τους αγαπώ» λέει ο 65χρονος – Τα στοιχεία και οι αντιφάσεις που τον προδίδουν
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο διπλό φονικό ο Ιταλός σύντροφος της 54χρονης που δολοφονήθηκε μαζί με τον γιο της - Οι αντιφάσεις που τον διαψεύδουν
Δολοφονία στο Αίγιο
Φυλάκιση 10 ετών σε άνδρα που βίασε 18χρονη μέσα στην Ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο το 2019
Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια η υπόθεση εκδικάστηκε με τον κατηγορούμενο να κρίνεται ένοχος - «Η υπόθεση αποτελεί χαστούκι σε όσους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο δικηγόρος της κοπέλας
Policeman unlocking a handcuffs on the criminal's back.