Ελλάδα

Χαλκίδα: Η καταγγελία του οδηγού του φορτηγού για το τροχαίο με τον Προαστιακό – «Οι μπάρες δεν είχαν κατέβει»

«Είναι ευτύχημα που είμαι ζωντανός», εξήγησε. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για να αναδειχθεί το ποιος ευθύνεται για το τροχαίο που προκάλεσε την ταλαιπωρία των δεκάδων επιβατών

Τη δική του εκδοχή για το πως έγινε το τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία του Προαστιακού πριν από τον σταθμό της Αυλίδας, έδωσε ο οδηγός του οχήματος.

Αν και η αρχική ανακοίνωση ήταν πως το τροχαίο ατύχημα με τον Προαστιακό έγινε όταν ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε τη φυλασσόμενη διάβαση στη Χαλκίδα, ο οδηγός του οχήματος αναφέρει πως οι μπάρες δεν κατέβηκαν ποτέ ώστε να προφυλαχθούν οι οδηγοί από μία πιθανή σύγκρουση.

«Είναι ευτύχημα που είμαι ζωντανός. Είχα σταματήσει πριν τις γραμμές. Όταν είδα πως ο δρόμος είναι ελεύθερος, έστριψα πολύ σιγά και ξαφνικά άκουσα ένα μπαμ από πίσω. Κατέβηκα κάτω και είδα ότι πέρναγε ο Προαστιακός. Οι μπάρες δεν είχαν πέσει», είπε συγκεκριμένα στο eviaonline.gr.

Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν ούτε οι 45 επιβάτες του συρμού, ούτε το  προσωπικό της Hellenic Train αλλά ούτε και ο οδηγός του φορτηγού.

Για καλή τύχη όλων απλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Στο σημείο μετέβει από την πρώτη στιγμή η αστυνομία ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της με προορισμό την Αθήνα με σημαντική καθυστέρηση.

Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς από τη μία έχουν καταντήσει μάστιγα οι παραβιάσεις των διαβάσεων του Προαστιακού, από την άλλη έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις που οι μπάρες δεν κατεβαίνουν όταν περνάει ο συρμός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 34
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
7
Φωτιά σε διαμέρισμα στου Γκύζη: Φιάλη υγραερίου εκτοξεύτηκε 50 μέτρα – «Μας άνοιξε τρύπα στον εξωτερικό τοίχο»
Από το χτύπημα της φιάλης δημιουργήθηκε τρύπα δίπλα στο παράθυρο διαμερίσματος της απέναντι πολυκατοικίας, με τους ενοίκους του να δηλώνουν σοκαρισμένοι
Φωτιά
24