Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χαλκίδα: «Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι η 39χρονη τον ενοχλούσε» λέει στο Live News ο αδερφός του 43χρονου

Χαλκίδα: «Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι η 39χρονη τον ενοχλούσε» λέει στο Live News ο αδερφός του 43χρονου

«Βγάζω το πρόσωπό μου για να προστατέψω τη μνήμη του αδερφού μου, δεν ντρέπομαι να πω ποιος είμαι», είπε ο αδερφός του 43χρονου, θύμα της άγριας δολοφονίας στη Χαλκίδα, που έπεσε νεκρός από τις πισώπλατες μαχαιριές της 39χρονης μες στη μέση του δρόμου.

«Υπήρχε η ενόχληση αυτή που μου είχε εκμυστηρευτεί ο αδερφός μου, που μου έλεγε τα πάντα, δεν μου είχε δείξει μηνύματα. Μου έλεγε ότι του έγραφε ότι ”θα πω στον άντρα μου ότι έχουμε σχέση”. Κι εγώ τον συμβούλεψα να πάει σε δικηγόρο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Live News ο αδερφός του 43χρονου για την 39χρονη δράστιδα της δολοφονίας στη Χαλκίδα.

«Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι στον αδερφό μου, ήμασταν φίλοι», πρόσθεσε.

 

Νωρίτερα, ο ίδιος μιλώντας στο T-live, δήλωσε: «Μας πήραν τηλέφωνο και δεν μας είπαν τι έγινε. Είχα καταλάβει τι κακό έγινε γιατί δεν μας έλεγε κανείς τι έγινε. Μετά μας είπαν για ληστεία. Μετά ένας ταξιτζής μας είπε για έγκλημα. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Και μετά μάθαμε ποιος είναι ο δράστης».

«Μου είχε πει πριν δυο χρόνια “αδερφέ θέλω να μιλήσουμε έχω πρόβλημα”. Του λέω “τι συμβαίνει;”, γιατί εκτός από αδέλφια ήμασταν και φίλοι. Τουλάχιστον σε μένα μου τα έλεγε όλα. Και μου είπε ότι του είπε ότι θα τα πει όλα στον άντρα της για τη σχέση μου. Και λέω “ποια σχέση; Έχεις σχέση μαζί της” και μου λέει “όχι”. Και λέω “πες τα στον άντρα της” και μου είπε “το είπα”».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις