Πέμπτη, 29 Φεβ.
19oC Αθήνα

Χαλκίδα: «Ο 43χρονος είχε βιάσει την κόρη μας πριν τρία χρόνια» λένε οι γονείς της 39χρονης

Χαλκίδα: «Ο 43χρονος είχε βιάσει την κόρη μας πριν τρία χρόνια» λένε οι γονείς της 39χρονης

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το έγκλημα στη Χαλκίδα, όπου ένας 43χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι το Σάββατο (21.1.24) από μια 39χρονη και ξεψύχησε έξω από το σπίτι του μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας του.

Ωστόσο, η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς οι γονείς της 39χρονης που αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη διέψευσαν ότι η κόρη τους παρενοχλούσε επί τρία χρόνια τον 43χρονο στη Χαλκίδα και δηλώνουν πως αντίθετα, η κόρη τους βασανιζόταν για χρόνια, καθώς βιάστηκε από το θύμα και δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει.

Οι γονείς της 39χρονης μίλησαν στο Star και δήλωσαν ότι δεν περίμεναν ποτέ από εκείνη να σκοτώσει κάποιον

Αποκάλυψαν πως συναντήθηκαν ήδη με την κόρη τους, η οποία τους ζήτησε συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί, αλλά τους εξομολογήθηκε ότι έφυγε από πάνω της μια πίεση τριών ετών, γιατί άκουγε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», αφήνοντας να εννοηθεί πως η ίδια έπεφτε θύμα κακοποίησης.

 

Ο πατέρας της 39χρονης αποκάλυψε πως η κόρη τους τους είχε εξομολογηθεί πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 43χρονο σε ένα γλέντι: «Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Ωστόσο, σημείωσε πως ούτε η κόρη του ούτε ο γαμπρός του ήθελαν να πάρουν διαζύγιο, ενώ τόνισε πως το θύμα και ο γαμπρός του είχαν κόψει κάθε επικοινωνία.

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε ο πατέρας της 39χρονης.

Σημειώνεται πως ο αδελφός του θύματος αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας σημειώνουν πως η 39χρονη παρενοχλούσε και απειλούσε τον 43χρονο για χρόνια και αυτός ήταν ο λόγος που το 2021 το θύμα έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε πως: «Τέλος του 2021, αρχές του 2022 ήρθε στο δικό μου γραφείο το σημερινό θύμα προσπαθώντας να βρει λύση στις απειλές που δεχόταν από την σημερινή δράστιδα. Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του θύματος που του είχε στείλει μήνυμα και του έλεγε: “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”».

Ο αδερφός του θύματος σημείωσε: «Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο».

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε χαρακτηριστικά πως το θύμα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό για να την αποφύγει. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις