Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χαλκίδα: «Σφίγγα» η 39χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου – «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ανακριτή» λέει στο newsit.gr

Χαλκίδα: «Σφίγγα» η 39χρονη για τη δολοφονία του 43χρονου – «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ανακριτή» λέει στο newsit.gr

Ερμητικά κλειστό κρατάει το στόμα της η 39χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία του 43χρονου το περασμένο Σάββατο (20.01.2024) στην Χαλκίδα.

Αν και έχουν περάσει 48 και πλέον ώρες μετά την σύλληψή της για την άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα, η μητέρα των δύο παιδιών που φέρεται να κάρφωσε τα δύο μαχαίρια στο σώμα του ξυλουργού, δεν έχει σπάσει ούτε για μία στιγμή και δεν έχει πει το παραμικρό για τα αίτια και τις συνθήκες της εγκληματικής ενέργειας.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ανακριτή», λέει μέσω του δικηγόρου της στο newsit.gr, η 39χρονη φερόμενη ως δράστιδα της δολοφονίας του 43χρονου το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20.01.2024) στη Χαλκίδα.

Ο Θέμης Κωντσιλίδης, μιλώντας στο newsit.gr, ξεκαθαρίζει ότι «πρόκειται για ένα περιστατικό που η εντολέας μου είχε αναφέρει στους γονείς της πριν 15 χρόνια, το οποίο την είχε επηρεάσει πολύ». Προσθέτει δε «λεπτομέρειες για το περιστατικό και ό,τι έχει να πει θα το πει στον Ανακριτή.

Δεν έχει πει την λέξη ‘’βιασμός’’», επισημαίνοντας «μην δημιουργούμε καταστάσεις και εντυπώσεις. Είναι μία μικρή κοινωνία. Ο πατέρας της είναι σοκαρισμένος. Προσπαθεί κι αυτός να εξηγήσει τί γίνεται με το παιδί του, πράγματα και καταστάσεις. Προφανώς ο άνθρωπος άκουσε είχε γίνει κάτι σοκαριστικό στην κοπέλα, φαντάστηκε ότι είναι αυτό. Μην τον κατηγορούμε».

Η 39χρονη που αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη (24.01.2024), σύμφωνα με τον δικηγόρο της «δεν έχει πει ακόμα τίποτα», ενώ ο μόνος άνθρωπος που έχει δει έως τώρα είναι ο άντρας της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις