Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Χαλκίδα: «Τα χρήματα ήταν της μητέρας της» λέει ο δικηγόρος της διευθύντριας ΔΟΥ

Χαλκίδα: «Τα χρήματα ήταν της μητέρας της» λέει ο δικηγόρος της διευθύντριας ΔΟΥ

Αθώα δηλώνει η διευθύντρια της ΔΟΥ στη Χαλκίδα και μέσω του δικηγόρου της, ισχυρίζεται πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, είναι της μητέρας της.

Ο δικηγόρος της διευθύντριας ΔΟΥ στη Χαλκίδα, Αθανάσιος Τάρτης, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση και εμφανίστηκε βέβαιος πως οι πελάτες του θα αθωωθούν.

«Τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της εντολέα μου, στις συνομιλίες μιλά με τον κατηγορουμένου και λέει πως αυτά τα χρήματα της τα έδωσε η μητέρα της. Το λέει μέσα στη συνομιλία της. Η μητέρα της μπορεί να τα δικαιολογήσει.

Περιμένετε να πείσουμε κάποιον για την αθωότητά μας την ώρα που ο ίδιος ο υπουργός έχει βγάλει την απόφαση, λέγοντας ΄΄δεν στηρίζω κλέφτες΄΄.

Χρησιμοποιήθηκε για να μην έχει πολιτική ευθύνη η κυβέρνηση. Βραβεύτηκε από τον υπουργό πριν από λίγους μήνες η εντολέας μου. Η πρόβλεψή μου είναι πως οι εντολείς μου θα αθωωθούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως μόνο στο σπίτι της Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. εντοπίστηκαν τα εξής χρηματικά ποσά:

-40.750 ευρώ στη ντουλάπα του υπνοδωματίου
-10.000 ευρώ σε συρτάρι του υπνοδωματίου
-10.000 ευρώ σε ντουλάπι στο γραφείο της
-4.280 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο-βιβλίο στο υπνοδωμάτιο

Προφυλακίστηκαν η διευθύντρια και μια υπάλληλος

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους η προϊσταμένη και μία ακόμη υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση των εκβιασμών επιχειρηματιών.

Τα μέλη του κυκλώματος των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας που συνελήφθησαν από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ για εκβίαση επιχειρηματιών, πέρασαν σήμερα, Παρασκευή (24.05.24) λίγο μετά τις 10:30 την πόρτα του ανακριτή.

Σε βάρος των επτά προσώπων, που συνελήφθησαν για την υπόθεση, πέντε υπάλληλοι της Εφορίας, ανάμεσά τους η διευθύντρια και ο υποδιευθυντής, έχει σχηματιστεί δικογραφία –κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση, δωροληψία υπαλλήλου κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος, εκβίαση και απόπειρα αυτής κατ’ επάγγελμα, δωροδοκία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και όπλα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις