Ελλάδα

Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο 12 ημέρες και την βίαζε

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άλλη μια υπόθεση εξαπάτησης νεαρής κοπέλας και της τραγικής περιπέτειας που έζησε έρχεται στο φως. Όλα διαδραματίστηκαν στην Χαλκίδα. 

Όπως κατήγγειλε μια 26χρονη από την Λιθουανία, επί 12 ημέρες ένας 29χρονος Βούλγαρος την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του στη Χαλκίδα και την βίαζε.

Η 26χρονη γνωρίστηκε με τον 29χρονο μέσω social media και επικοινωνούσε μαζί του για καιρό. Ο 29χρονος  προσκάλεσε την κοπέλα στην Ελλάδα και η 26χρονη ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και στις 3 Σεπτεμβρίου έφτασε στην χώρα μας.

Ο 29χρονος βούλγαρος την περίμενε στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια ήρθαν στο σπίτι του στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 26χρονη από τις 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο 29χρονος την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του και τη βίαζε.

Την Πέμπτη το πρωί, ο 29χρονος έφυγε από το σπίτι και η 26χρονη βρήκε την ευκαιρία να ειδοποιήσει την Αστυνομία μέσω τηλεφωνικής γραμμής sos. Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι απελευθέρωσε την κοπέλα και ο 29χρονος  αναζητείται. Η 26χρονη κατέθεσε μήνυση για παράνομη κράτηση και βιασμό. 

πηγή: eviatop

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικές εικόνες μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Αγωνία για τους δυο ηλικιωμένους που μένουν στο κτίριο
Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί αναζητούν στα χαλάσματα του κτιρίου τυχόν εγκλωβισμένους - Από την έκρηξη το οστικό κύμα ήταν τεράστιο και έχουν σπάσει πολλά τζάμια κτιρίων στην περιοχή
Έκρηξη στην Πλάκα
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά
12
Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη στην προφυλακισμένη γιατρό για την πλασμαφαίρεση - «Αγαπητή μου, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»
«Αντιλαμβάνομαι πως ζείτε έναν εφιάλτη. Όταν μπορέσεις πάρε με» έγραψε ο υπνοθεραπευτής στη γιατρό όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και το εσωτερικό της κλινικής στο Κολωνάκι 60
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο αφόρτιστος απινιδωτής, η γραμμή που έδωσε η γιατρός και το μήνυμα του υπνωτιστή «θα τον στριμώξω εγώ»
«Δεν είχα ιδέα ότι τα μηχανήματα ήταν παράνομα, νομίζαμε ότι όλα ήταν νόμιμα. Είπα στην πρώτη μου κατάθεση ότι ο Μαζωνάκης ήρθε στις 15:30 γιατί αυτή ήταν η γραμμή που μας έδωσε η γιατρός» υποστήριξε στον ανακριτή η 55χρονη νοσηλεύτρια
Γιατρός 8