Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Γονική αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο στη Φθιώτιδα

Συναγερμός έχει σημάνει για τη γονική αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο στη Φθιώτιδα, καθώς τον άρπαξε ο πατέρας του και έκτοτε αγνοούνται, ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η γονική αρπαγή σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου 2023 στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, όταν ο Λετονός πατέρας του 7χρονου τον πήρε μαζί του χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση. Έκτοτε αγνοούνται.

Σήμερα (1.7.2023) ενεργοποιείται ο μηχανισμός AMBER ALERT HELLAS από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 7χρονου κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

goniki arpagi amogelo

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1