Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: SOS για την εξαφάνιση 9χρονου αγοριού!

Με έκκλησή του, το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά οποιαδήποτε πληροφορία για την εξαφάνιση ενός αγοριού μόλις εννέα ετών από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 14/4/2019, στις 08:00 ώρα, εξαφανίστηκε από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, ο Ισούς (ον) Μαρίνοβ (επ), 9 ετών, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην δημοσίευση του δελτίου εξαφάνισης, ο ανήλικος έχει ύψος 1,32cm, 45kg, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, γκρι ζακέτα και γαλάζια αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του τραγουδιστή
Οι δύο γιατροί θα κρατηθούν σε ειδικά κελιά - Στο επίκεντρο της έρευνας για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκονται τα δεδομένα που καταγράφηκαν από το λογισμικό του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης
Η γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ανανεώθηκε πριν 17 δευτερόλεπτα
Οι κατηγορούμενοι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη δεν άνοιξαν στους ελεγκτές - «Να μπαίναμε από το μπαλκόνι;», λέει ο Πατούλης
Τι απάντησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τους ελέγχους και τα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης που δεν είχαν εντοπιστεί
Πολυκατοικία