Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: SOS για την εξαφάνιση 9χρονου αγοριού!

Με έκκλησή του, το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά οποιαδήποτε πληροφορία για την εξαφάνιση ενός αγοριού μόλις εννέα ετών από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 14/4/2019, στις 08:00 ώρα, εξαφανίστηκε από τον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, ο Ισούς (ον) Μαρίνοβ (επ), 9 ετών, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην δημοσίευση του δελτίου εξαφάνισης, ο ανήλικος έχει ύψος 1,32cm, 45kg, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, γκρι ζακέτα και γαλάζια αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Basketgate: Οι «διευκολύνσεις» των 50.000 ευρώ, οι συναλλαγές στο Promitheas Park και τα spa της Τσαρούχα
Σύμφωνα με τον 49χρονο μάρτυρα, ο Βαγγέλης Λιόλιος και το δεξί του χέρι, Γιώργος Μαυραγάνης, γνώριζαν πριν τον ορισμό ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής, προχωρούσαν σε μεγάλες χρηματικές διευκολύνσεις αλλά και σε δώρα
Λιόλιος - Τσαρούχα 20
Κατερίνη: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα του εφοριακού – Της έκλεψαν λίρες και κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ
Πήρανε τηλέφωνο το θύμα προσποιούμενος τον υπάλληλο της εφορίας και ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν φορολογικές εκκρεμότητες, τις οποίες έπρεπε να τακτοποιήσει
(REUTERS)