Ελλάδα

“Χαμόγελο του Παιδιού”: Βρέθηκε ο μικρός Σααμπάν Χαγιάνι!

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του δίχρονου Σααμπάν Χαγιάνι, καθώς, όπως γνωστοποίησε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ο μικρός βρέθηκε!

Το νήπιο για το οποίο το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε εκδώσει amber alert, περιφερόταν μόνο του στην Ομόνοια, χωρίς παπούτσια, όταν μία γυναίκα που κατοικεί στην περιοχή το λυπήθηκε και το πήρε στο σπίτι της για να το ταΐσει και να το βάλει για ύπνο.

Το πρωί της Πρωτομαγιάς, όταν είδε τις αφίσες αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”,  επιβεβαιώνεται ότι ο Σααμπάν είναι σώος και αβλαβής και βρίσκεται πάλι μαζί με τα συγγενικά του πρόσωπα.

“Χαμόγελο του Παιδιού” – Η ανακοίνωση

Την 1/5/2019 βρέθηκε ο Σααμπάν Χαγιάνι, 2 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 30/4/2019 από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο Σααμπάν είναι καλά στην υγεία του και πλέον ασφαλής με τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Σήμερα, τις πρωινές ώρες, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” μέσω της “Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” έλαβε κλήση από πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε τον μικρό Σααμπάν να περιφέρεται εχθές το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας και τον περιέθαλψε.

Σήμερα το πρωί, ο ίδιος πολίτης, ενημερώθηκε μέσω του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων “Amber Alert Hellas” για την εξαφάνιση του Σααμπάν και άμεσα μας κάλεσε και μας ανέφερε τι είχε συμβεί.

Για ακόμη μια φορά, το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων “Amber Alert Hellas” και η κοινοποίηση των στοιχείων του παιδιού μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Δικτύωσης συνέβαλε στην κινητοποίηση των πολιτών και στην άμεση εύρεση του ανήλικου Σααμπάν.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” θέλει να ευχαριστήσει τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, την Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, κυρία Νικολού Μαρία- Ελένη, καθώς και το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας για την άμεση ανταπόκρισή τους και συνεργασία τα οποία βοήθησαν να προσπεραστεί κάθε εμπόδιο και στο αίσιο τέλος της περιπέτειας του μικρού Σααμπάν.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Σααμπάν Χαγιάνι και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τεράστια κινητοποίηση στο νοσοκομείο μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Χίο - «Ετοιμάζονται για χειρουργείο οι τραυματίες» λέει ο δήμαρχος
Ο δήμαρχος Χίου, Γιώργος Μαλαφής, τόνισε ότι όλοι οι γιατροί, είτε εφημερεύουν είτε όχι είναι ήδη στο νοσοκομείο και πως οι 14 σοροί δεν έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ακόμη
Χίος
Τουλάχιστον 4 νεκροί στη Χίο σε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ διακινητών μεταναστών και πληρώματος του λιμενικού σώματος
Σκάφη του λιμενικού αποβιβάζουν συνεχώς τραυματίες στο λιμάνι της Χίου, όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν κινητοποιηθεί για την ταχεία διακομιδή τους στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου
Χίος
48