Ελλάδα

Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Γερμανός που είχε χαθεί στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Η σορός του 21χρονου τουρίστα βρέθηκε στην περιοχή Γκίγκιλος το πρωί της Παρασκευής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 21χρονου Γερμανού τουρίστα του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στα τέλη Φεβρουαρίου στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 21χρονος Γερμανός τουρίστας, Γιόχαν Γουίλιαμς, βρέθηκε νεκρός, το πρωί της Παρασκευής, στον Γκίγκιλο και συγκεκριμένα κοντά στο «Μιτάτο του Τζάτζιμου» στο Φαράγγι της Σαμαριάς, περιοχή πολύ επικίνδυνη ακόμη και για τους έμπειρους αναβάτες.

Η αναζήτηση για τον νεαρό διήρκεσε έναν μήνα, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή του από το πάρκινγκ στο Ξυλόσκαλο στις 13 Φεβρουαρίου, με τις αρχές και την οικογένεια να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον βρουν.

Ορειβάτες που διανυκτέρευσαν στο βουνό, βρέθηκαν, σήμερα το πρωί, μπροστά στη σορό του άτυχου 21χρονου, ειδοποιώντας τις Αρχές.

Ομάδα της Πυροσβεστικής από το κλιμάκιο Ανώπολης, γνωρίζοντας πλέον την ακριβή τοποθεσία του 21χρονου, αναμένεται να ξεκινήσει επιχείρηση για να ανασύρει το σώμα του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όλα άρχισαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, όταν ο νεαρός Γερμανός που διέμενε σε ξενοδοχείο των Χανίων, με ενοικιαστικό αυτοκίνητο μετέβη στο Ξυλόσκαλο Ομαλού, από όπου θα ξεκινούσε πεζοπορία.

Το βράδυ του Σαββάτου ο ιδιοκτήτης του γραφείου από το οποίο μίσθωσε το αυτοκίνητο, ειδοποίησε τις Αρχές ότι ο Γερμανός εξαφανίστηκε και υπό τον συντονισμό της αστυνομίας και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και δασοφυλάκων, άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού τουρίστα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 17
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη