Ελλάδα

Χανιά: Στη φυλακή ο 46χρονος που μπήκε σε αστυνομικό μέγαρο με τσεκούρι και ψαροντούφεκο

Ο 46χρονος που είναι σε διάσταση με την μητέρα των παιδιών, κατηγορεί τον νυν σύντροφό της ότι ασελγεί στις κόρες του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε 12 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο 46χρονος πατέρας πέντε παιδιών από την Κίσσαμο που συνελήφθη την Πέμπτη (27.02.2025) όταν επιχείρησε να μπει με ψαροντούφεκο και τσεκούρι στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Ο 46χρονος που είναι σε διάσταση με την μητέρα των παιδιών, κατηγορεί τον νυν σύντροφό της ότι ασελγεί στις κόρες του. Όπως υποστήριξε αυτός ήταν και ο λόγος που μετέβη κρατώντας ψαροντούφεκο, τσεκούρι και αλυσίδα στο αστυνομικό μέγαρο Χανιών για να ενημερωθεί για την πορεία της μήνυσής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος μπήκε σε κατάσταση αμόκ μέσα στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων στην Κρήτη οπλισμένος, ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση της διαδικασίας διαλεύκανσης των καταγγελιών βιασμού των παιδιών του, που έχει κάνει κατά του συντρόφου της πρώην συζύγου του.

Το περασμένο Σάββατο, οδηγήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών προκειμένου να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου ωστόσο αναμενόταν να του δοθεί προθεσμία καθώς δεν είχε δικηγόρο.

Μιλώντας στο zarpanews.gr η οικογένειά του, ανέφερε πως ο 46χρονος που είναι πατέρας πέντε παιδιών, χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Άλλωστε και πριν έναν μήνα είχε απειλήσει την πρώην γυναίκα του με αποτέλεσμα να καταδικαστεί με αναστολή στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί τότε ενώπιον του δικαστηρίου, ο 46χρονος κατήγγειλε τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του, ότι βίαζε δύο από τις κόρες του. Μάλιστα, έχουν υποβληθεί σχετικές μηνύσεις ενώ και οι κοπέλες έχουν καταθέσει σχετικά, χωρίς ωστόσο η ποινική δίωξη να έχει προχωρήσει.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δηλητηρίαση στο Περιστέρι: Εκτός από ατροπίνη εντοπίστηκε και σκόνη από «μπελαντόνα» στα τρόφιμα του 41χρονου γιατρού
Η μπελαντόνα είναι ένα ιδιαίτερα δηλητηριώδες φυτό, η κατάποσή της μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δηλητηρίαση, με συμπτώματα όπως ταχυκαρδία, ξηροστομία, θολή όραση, σύγχυση και παραισθήσεις
Η 41χρονη στο Περιστέρι 6
Δολοφονία στη Σύρο: Η 42χρονη πήρε τηλέφωνο 2 συγγενείς του κατηγορούμενου την στιγμή της διάρρηξης – Τι «έδειξε» η άρση τηλεφωνικού απορρήτου
Η πλευρά του κατηγορούμενου λέει ότι το θύμα είχε επιχειρήσει να διαρρήξει το σπίτι τους τη μέρα του φονικού αλλά και 20 μέρες πριν - Που ήταν τις μοιραίες μέρες η διασώστρια
Η 42χρονη που δολοφονήθηκε στη Σύρο και ο 41χρονος κατηγορούμενος