Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάος στην παραλιακή μετά από τροχαίο – Μποτιλιάρισμα… παντού λόγω βροχής

Χάος στην παραλιακή μετά από τροχαίο – Μποτιλιάρισμα… παντού λόγω βροχής
Φωτογραφία InTime News

Ένα τροχαίο στην παραλιακή, η βροχή και η ώρα προκαλούν κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής (13.04.2019).

Το τροχαίο στην παραλιακή σημειώθηκε στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό και η κατάσταση δεν άργησε να γίνει… απελπιστική για τους οδηγούς. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο… χειρότερα γίνονταν τα πράγματα.

Προσθέστε σ’ αυτό, όχι μόνο την ώρα αιχμής, αλλά και τη βροχή που πέφτει από το πρωί, δεν ήθελε και πολύ να μετατραπεί η Ποσειδώνος σε απέραντο… πάρκινγκ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται από την Αλίμου έως Αμφιθέας. Κίνηση έχει και από το Καραϊσκάκη έως το «Σταύρος Νιάρχος» στο ρεύμα προς Γλυφάδα

Και δεν ήταν ο μοναδικός κεντρικός δρόμος. Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται σχεδόν παντού.

Κίνηση έχει στην άνοδο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών και στην κάθοδο από την έξοδο της Αττικής Οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Αυξημένη είναι η κίνηση, επίσης, στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως τον Κηφισό στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Μεσογείων από Κατεχάκη προς Αθήνα, στην άνοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι Φιλοθέη, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Καλιρρόης, στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Λαγουμτζή, στην Ηλιουπόλεως και στην περιφερειακή του Καρέα προς Αθήνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις