Ελλάδα

«Χειρόφρενο» τα τρόλεϊ την προσεχή Τετάρτη λόγω στάσης εργασίας

Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει το επιβατικό κοινό την προσεχή Τετάρτη (23.10.2019) για κάποιες ώρες λόγω στάσης εργασίας.

Συγκεκριμένα στάση εργασίας έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ για την ερχόμενη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου μεταξύ 12:00 – 16:00 προκειμένου να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του σωματείου τους.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό