Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Χωματερή» πάλι η Κυψέλη – Φωτογραφίες με τα απομεινάρια του νέου κορονοπάρτι

«Χωματερή» πάλι η Κυψέλη – Φωτογραφίες με τα απομεινάρια του νέου κορονοπάρτι

Κυψέλη την Κυριακή (18.04.2021). Οι εικόνες λίγες ώρες μετά το νέο κορονοπάρτι είναι γνώριμες. Οι συμμετέχοντες «γλεντζέδες» ήρθαν, ήπιαν, έφαγαν, αλλά, φεύγοντας, άφησαν πάλι πίσω τους σκουπίδια.

Το κορονοπάρτι του Σαββατόβραδου στην Κυψέλη ακολούθησε το ξέφρενο πάρτι της προηγουμένης (16.04.2021) και πάει λέγοντας…

Χθες βράδυ συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα με τους κατοίκους της περιοχής να είναι αγανακτισμένοι για τη μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες, αλλά και τα… σκουπίδια της σημερινής ημέρας.

Μπουκάλια, κουτάκια μπύρας και αναψυκτικών, διάφορα άλλα άχρηστα αντικείμενα πεταμένα στην πλατεία, στα πεζοδρόμια και στο δρόμο – για πολλοστή φορά – συνθέτουν μία εικόνα από όπου απουσιάζει παντελώς η έννοια του πολιτισμού.

Click4more: Lockdown: «Βούλιαξαν» πλατείες το σαββατόβραδο – Προβληματισμός για τα μέτρα

Ο φωτογραφικός φακός του newsit.gr κατέγραψε το σκηνικό της επόμενης ημέρας στην Κυψέλη που παραπέμπει σε… χωματερή και όχι στην πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας:

Υπενθυμίζεται πως μόλις το πρωί του Σαββάτου (17.04.2021) τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων απομάκρυναν τα «ενθύμια» του προηγούμενου κορονοπάρτι και μάλιστα με… DJ που είχε γίνει το βράδυ της Παρασκευής (16.04.2021).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις