Ελλάδα

Χωρίς λεωφορεία και τρόλει την Τρίτη για έξι ώρες

Ακινητοποιημένα θα είναι λεωφορεία και τρόλεϊ για έξι ώρες την ερχόμενη Τρίτη (13 Ιουνίου) προκειμένου οι εργαζόμενοι των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς να συμμετάσχουν στις αντίστοιχες γενικές συνελεύσεις τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 11:00 ως τις 17:00, προκειμένου το προσωπικό να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσει συνέλευση στην Λέσχη Εργαζομένων της Πλατείας Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν ότι ζούσαν με ταμείο ανεργίας – Εκτός μητρώου και χωρίς ελέγχους η ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Η ΜΚΟ ήταν καταχωρημένη μόνο σε παλιό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, με δηλωμένο σκοπό την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε άπορα παιδιά στο εξωτερικό
Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Αεροσκάφη KC-390: Τα πρώτα ιπτάμενα τάνκερ της Πολεμικής Αεροπορίας – Τα χαρακτηριστικά τους
Το KC-390 Millennium είναι δικινητήριο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 26 τόνους και μέγιστη ταχύτητα περίπου 470 κόμβων, που αντιστοιχεί σε 870 χιλιόμετρα την ώρα
αεροσκάφος ΚC-390 9