Ελλάδα

Χωρίς λεωφορεία και τρόλει την Τρίτη για έξι ώρες

Ακινητοποιημένα θα είναι λεωφορεία και τρόλεϊ για έξι ώρες την ερχόμενη Τρίτη (13 Ιουνίου) προκειμένου οι εργαζόμενοι των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς να συμμετάσχουν στις αντίστοιχες γενικές συνελεύσεις τους.

Με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 11:00 ως τις 17:00, προκειμένου το προσωπικό να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσει συνέλευση στην Λέσχη Εργαζομένων της Πλατείας Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 25χρονος για ληστείες σε οδηγούς ταξί – Τους έσφιγγε τη ζώνη ασφαλείας στον λαιμό
Οι δύο δράστες επιβιβάζονταν μαζί στα οχήματα ταξί και συνήθως προπλήρωναν το αντίτιμο, καταβάλλοντας στον οδηγό 10 ευρώ, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη του
Ταξί