Ελλάδα

Χωρίς λεωφορεία σήμερα για έξι ώρες

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα (21.06.2018) το επιβατικό κοινό. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία κάνουν νέα στάση εργασίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία για περισσότερες από έξι ώρες. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη από τις 11:00 έως τις 17:00. Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα του ΟΑΣΑ θα ξεκινήσουν να αποσύρονται από τους δρόμους λίγο πριν από τις 11:00.

Η νέα στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού και τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Πάτρα ανέβαζε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε φωτογραφίες και βίντεο στα social media και συνελήφθη
Κατασχέθηκαν όπλα, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανιχνευτής μετάλλων, 36 μαχαίρια και σουγιάδες, 331 φυσίγγια και κάλυκες, σιδερογροθιές, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και πυροτεχνικά είδη
Όπλα