Ελλάδα

Χωρίς μετρό τη Δευτέρα από τις 9 το βράδυ – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ακινητοποιημένοι θα είναι αύριο οι συρμοί του μετρό από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς το Σωματείο λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ) προκήρυξε προειδοποιητική στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποκρατικοποιήσεις. 

Οι εργαζόμενοι στο μετρό “λένε όχι στις πολιτικές του ξεπουλήματος, στις πολιτικές διάλυσης του κοινωνικού ιστού, όχι στα μνημόνια και στην φτωχοποίηση του λαού”.
Υπενθυμίζεται, επίσης, πως αύριο θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των προαστιακών γραμμών λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως 15.00, που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ).

Οι εργαζόμενοι στα τρένα αντιτίθενται στις ιδιωτικοποιήσεις ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ.
Το διάστημα της στάσης εργασίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους σταθμούς του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο ενώ οι ματαιώσεις των δρομολογίων στα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα υπάρξουν πριν και μετά τη στάση εργασίας.
Σημειώνεται τέλος πως οι εργαζόμενοι στις μεταφορές και τα λιμάνια σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς προγραμματίζουν στις 12 το μεσημέρι πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος προς το ΤΑΙΠΕΔ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16