Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χριστούγεννα 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Χριστούγεννα 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα 2018 στην Αθήνα για μικρούς και μεγάλους, με πλήθος εκδηλώσεων στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σεμινάρια, εργαστήρια, ημερίδες, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους φιλοξενεί το Δεκέμβριο, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Μέχρι 06.01.2019: CF – Η Επέλαση των Ξωτικών, Διαδραστικά εργαστήρια, Χριστουγεννιάτικη αγορά, food market, παιδότοποι, escape rooms, παιδική ντίσκο, θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, θέατρο σκιών, σόου με μάγους και ξυλοπόδαρους, μουσικά σχήματα και πολλά, πολλά άλλα στο πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων!

Μέχρι 06.12: Content & e-Commerce Management, Εργαστήριο. Είσοδος ελεύθερη

Μέχρι 20.12: Χριστούγεννα στο μαγεμένο Πύργο (για σχολικές ομάδες 9-11 ετών), Εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

05 & 09.12: Η Βιομηχανική Κληρονομιά της Νέας Ιωνίας, αρχιτεκτονικές διαδρομές στην πόλη.

07.12: Job-Pairs 5th Birthday. Το Job-Pairs αποτελεί ένα πρόγραμμα mentoring και επαγγελματικής εδυνάμωσης για νέους αποφοίτους που αναζητούν εργασία ή καθοδήγηση. Είσοδος ελεύθερη.

08 – 09.12: Hackathon για την ακεραιότητα στον αθλητισμό| Hackathon & Συνέδριο. Η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς 2018-2021 διοργανώνει το 2ο συμμετοχικό μαραθώνιο προγραμματισμού με θέμα την πρόληψη της διαφθοράς και την ενίσχυση της ακεραιότητας στον αθλητισμό. Είσοδος ελεύθερη

12.12: SciFY Academy, Σεμινάριο. Είσοδος ελεύθερη.

Γνωρίστε το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου μέσα από μια προτεινόμενη μουσειακή διαδρομή με 13 στάσεις σε 6 κτίρια. Ακολουθήστε τη γραμμή παραγωγής του φωταερίου, θαυμάστε και αγγίξτε τα παλιά μηχανήματα, γνωρίστε τις συνθήκες εργασίας και ζωής στο εργοστάσιο και στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού. Ώρες λειτουργίας: Τρι-Κυρ 10.00 – 18.00.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις