Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Χριστούγεννα με παιδιά στην Ελλάδα: Ταξίδια που θα τα θυμάστε για πάντα

Χριστούγεννα με παιδιά στην Ελλάδα: Ταξίδια που θα τα θυμάστε για πάντα

Τα Χριστούγεννα με παιδιά στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουν το φημισμένο ζεστό κόκκινο κρασί που θα βρεις στις χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης αλλά αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία οικογενειακών διακοπών.

Κι αυτό γιατί οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με το budget και τα γούστα της κάθε οικογένειας. Επιπλέον μπορείς να πας πιο κοντά ή πιο μακριά, ανάλογα με τις μέρες που έχεις στη διάθεσή σου.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με επιλογές που σίγουρα θα σε ανταμείψουν και αποτελούν σταθερές αξίες για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με παιδιά.

Ταξίδι στη Δράμα: Δράμα και Χριστούγεννα με παιδιά πάνε παρέα φυσικά κυρίως της Ονειρούπολης. Η Ονειρούπολη στη Δράμα έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί σταθερή αξία για οικογένειες με παιδιά που θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννά τους σε ένα περιβάλλον με πολλά στολίδια, φωτάκια και γιορτινό ρυθμό.

Η Δράμα την περίοδο των Χριστουγέννων μεταμορφώνεται σε μια πόλη γεμάτη χρώμα, γεύσεις και μουσικές. Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάζονται και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις πώς να διασκεδάσεις με τα παιδιά. Στα συν είναι επίσης το γεγονός ότι οι τιμές είναι φυσιολογικές για την εποχή τόσο στα καταλύματα αλλά και στα εστιατόρια τα οποία είναι kids friendly.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι λίστα “Οικονομικοί προορισμοί για οικογένειες με παιδιά”. Θα βρεις πολλές παραδοσιακές γεύσεις αλλά και κλασικές επιλογές σε budget για όλα τα βαλάντια.

Η Δράμα, ωστόσο, αποτελεί έναν πιο μακρινό προορισμό από την Αθήνα οπότε καλό είναι να έχεις κάποιες μέρες στη διάθεσή σου. Μπορείς. επίσης, να κάνεις μια στάση με διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη η οποία επίσης τα Χριστούγεννα φοράει τα καλά της και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Αν οργανώσεις ένα ταξίδι στη Δράμα, δες 10+1 στάσεις σε μία από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις