Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικο Cocooning με ταινίες για όλα τα γούστα από την COSMOTE TV

Χριστουγεννιάτικο Cocooning με ταινίες για όλα τα γούστα από την COSMOTE TV

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, φέτος, μας αναγκάζουν να περάσουμε τα Χριστούγεννα στο σπίτι. Για το καλό όλων μας! Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν μια λέξη να τα χαρακτηρίζει: cocooning (ναι είχαμε και στο χωριό μας…).

Το «cocooning kit» των Χριστουγέννων σου πρέπει να περιλαμβάνει απαραιτήτως ποπ κορν, πάπλωμα, ζεστή σοκολάτα και το πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV για ένα μαραθώνιο ταινιών για όλα τα γούστα! Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ, πάτα το play και ξεκίνα το κινηματογραφικό σου ταξίδι.

Ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων με όχημα το Popup Christmas

Στον κόσμο των Χριστουγέννων μας ταξιδεύει, ενόψει των εορτών, η COSMOTE TV, φέρνοντας το χριστουγεννιάτικο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD. Από την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα -έως την Τετάρτη 6/1- οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 90 ταινίες: πρεμιέρες νέων κινηματογραφικών τίτλων, όπως η ρομαντική κομεντί της Paramount «Christmas In Rome», κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως το all-time classic «Love Actually» και την αριστουργηματική ταινία-συνώνυμο των Χριστουγέννων «It’ s a wonderful life» του Φρανκ Κάπρα, δημοφιλή blockbusters, σαν το «Last Christmas» με την Εμίλια Κλάρκ, αλλά και βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, μεταξύ των οποίων το φινάλε της σειράς ταινιών Toy Story της Pixar («Toy Story 4»), το «Frozen 2», κ.ά.

Στο κανάλι θα προβάλλονται καθημερινά 3 ταινίες back-2-back από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, όπως τα Walt Disney Studios, Paramount, NBC/Universal, Lionsgate, αλλά και οι χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες των Hallmark, Marvista, Reel One Entertainment κ.ά. Κι αν δεν προλάβεις να δεις όσες ταινίες θα ήθελες, μη σκας.

Μέσα από τον φάκελο «CHRISTMAS» του δωρεάν on demand καταλόγου COSMOTE TV PLUS, θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερους από 60 κινηματογραφικούς τίτλους του pop-up Χριστουγεννιάτικου καναλιού. Ο φάκελος θα είναι διαθέσιμος έως τα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε μπορείς να παρατείνεις την εορταστική περίοδο μέσα από την οθόνη σου για πάνω από έναν μήνα μετά το τέλος των εορτών! Ho-ho-ho!

Οι πρεμιέρες της COSMOTE TV δεν σταματούν εδώ

Αν πιστέψατε ότι η περίοδος των εορτών έχει μόνο χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες, τότε γελιέστε. Η COSMOTE TV δεν έχει μάθει να είναι… φειδωλή με τις πρεμιέρες στα κανάλια της. Και γι’ αυτό, για όλο τον Δεκέμβριο έχει βάλει στο πρόγραμμά της αποκλειστικές πρεμιέρες πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών τίτλων για όλα τα γούστα. Είτε έτοιμοι να μάθετε τι σας περιμένει; Έχουμε και λέμε…

Για τους φαν των θρίλερ, το remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1933 του Λι Γουανέλ (Upgrade, Saw, Παγιδευμένη ψυχή: Κεφάλαιο 3) «Ο Αόρατος Άνθρωπος» (13/12, 21.00, COSMOTE Cinema 1HD) είναι η κατάλληλη επιλογή. Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία της Σεσίλια (Ελίζαμπεθ Μος) μίας κακοποιημένης γυναίκας, που, όταν καταφέρνει να ξεφύγει από τον βάναυσο εραστή της, ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει αυτοκτονήσει, αφήνοντάς της όμως μία δυσάρεστη έκπληξη.

Σε δραματικό mode θα μας βάλει το «Αγαπημένη μου Άννα» (14/12, 22.00, COSMOTE Cinema 2HD). Η βραβευμένη με τη Χρυσή Άρκτο στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ταινία του Καλίν Πέτερ Νέτζερ αφηγείται την ιστορία του Τομά και της Άννας. Η Άννα πάσχει από μια ελαφρά νευρική διαταραχή και υποφέρει από κρίσεις πανικού. Ο Τομά την ακολουθεί σ’ αυτόν τον σκοτεινό λαβύρινθο, την στηρίζει καθημερινά κι έρχεται σε σύγκρουση με τους γονείς του, όταν την απορρίπτουν. Όλα, όμως ανατρέπονται όταν η Άννα ξεπερνά τους φόβους της και προσαρμόζεται στον έξω κόσμο και ο Τομά μένει μόνος, προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια του παζλ.

Από ένα εορταστικό πρόγραμμα δεν μπορούν να λείπουν, φυσικά και οι κωμωδίες. Το remake του κλασικού hit των ‘90s, «Dolittle» (20/12, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD) έρχεται για να προσφέρει αστείρευτο γέλιο με τις περιπέτειες του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ –που αντικαθιστά στο remake τον Έντι Μέρφι- ο οποίος σε ρόλο διάσημου κτηνιάτρου της Βασίλισσας Βικτώρια ((Τζέσι Μπάκλεϊ) αναλαμβάνει να βρει το αντίδοτο στην σπάνια ασθένειά της, με βοηθούς μια παρέα ζώων με τα οποία έχει την ικανότητα να επικοινωνεί.

Κι αν ανήκετε σε εκείνους που τους αρέσει να περνούν τις γιορτές βλέποντας ξανά και ξανά all-star καστ blockbusters και αγαπημένες all-time classic ταινίες, τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Από το οσκαρικό all-star καστ (Κιμ Μπάσιντζερ, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Σπέισι) «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» του Κέρτις Χάνσον (13/12, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD) και το περιπετειώδες «Jack Reacher» με τον Τομ Κρουζ (20/12, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD), μέχρι την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών του Marvel Cinematic Universe «Avengers: Endgame» (25/12, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD) και το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» (Star Wars: The Rise of Skywalker) του Τζέι Τζέι Έιμπραμς που ολοκληρώνει την εμβληματική νέα τριλογία των Σκαϊγουόκερ, αλλά και το υποψήφιο για 10 Όσκαρ «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης» του Μάρτιν Σκορτσέζε με τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (27/12, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD) δεν θα ξέρετε ποια ταινία να πρωτοδιαλέξετε.

Ένα… σινεμά  στο σπίτι σας

Θέλετε κι άλλα; Φυσικά και υπάρχουν. Η COSMOTE TV μετατρέπει το σπίτι σας σε κινηματογραφική αίθουσα, καθώς σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21 δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να νοικιάσουν ταινίες αμέσως μετά την έξοδό τους στις αίθουσες ή ακόμα και σε πρώτη πανελλήνια πρεμιέρα. Πρόκειται για την νέα επιλογή (PVoD Πρεμιέρες) της on demand υπηρεσίας Movies Club.

Από το πρόγραμμα Δεκεμβρίου ξεχωρίζουν το ψυχολογικό θρίλερ του Ανίς Τσαγκάντι «Run» με την Σάρα Πόλσον (American Horror Story, Ratched) να ενσαρκώνει μία μητέρα που μεγαλώνει την καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι κόρη της, Κλόε, σε πλήρη απομόνωση, ελέγχοντας κάθε κίνησή της, η ισπανική δραμεντί «Tales of the Lockdown», που παρουσιάζει αυτοτελείς ιστορίες ανθρώπων κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σκηνοθετημένες από πέντε διαφορετικούς σκηνοθέτες, αλλά και η γαλλική κομεντί «How to Be a Good Wife» με την πολυβραβευμένη Ζιλιέτ Μπινός να υποδύεται την ιδιοκτήτρια ενός ιδιωτικού σχολείου θηλέων, που προσπαθεί να γλιτώσει από την χρεοκοπία.

Από την Τρίτη 15/12, στη λίστα ταινιών προστίθεται και η νέα cult sci-fi ταινία του Νίκολας Κέιτζ «Jiu Jitsu», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Ελληνοαμερικανού Δημήτρη Λογοθέτη (και σκηνοθέτη της ταινίας) και παρουσιάζει τις περιπέτειες ενός αρχαίου τάγματος μαχητών ζίου ζίτσου, που μάχονται με εξωγήινους για την κυριαρχία της Γης.

Το πρόγραμμα με τις πρεμιέρες Δεκεμβρίου ολοκληρώνουν η Χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία των Εσομ και Ίαν Νελμς «Fatman» (17/12) με πρωταγωνιστές τους Μελ Γκίμπσον (Braveheart, Lethal Weapon), Γουόλτον Γκόγκινς (Justified, Ant-Man and The Wasp) και Μαριάν Ζαν-Μπατίστ (Secrets & Lies, Without a Trace), καθώς και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Christmas at Cattle Hill» (24/12).

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας Movies Club, με τιμή ενοικίασης από 4,90 ευρώ, και οι συνδρομητές θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν εντός 48 ωρών.

Dr. Spock calling: Αφιέρωμα στο έπος του Star Trek

Κι αν ανήκετε σε εκείνους που λατρεύουν το αυθεντικό sci-fi σινεμά, το θρυλικό Star Trek έρχεται τον Δεκέμβριο στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV για να σας συναρπάσει και να σας ταξιδέψει στη διαστημική σειρά-μύθο των 60’s.

Από την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και κάθε μεσημέρι στις 12.00, το COSMOTE SERIES HD προβάλει την θρυλική σειρά «Star Trek: The Original Series» με την υπογραφή του Τζιν Ροντένμπερρι, που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1966 έως το 1969, εισάγοντας το κοινό στις περιπέτειες του διαστημόπλοιου Εντερπράιζ και του πληρώματος του. Στη σειρά τριών κύκλων πρωταγωνιστούν ο Ουίλιαμ Σάτνερ και ο Λέοναρντ Νίμοϊ στους ρόλους των Τζέιμς Τ. Κερκ και Σποκ, αντίστοιχα, τους οποίους διατήρησαν και στις μετέπειτα ταινίες του saga.

Επίσης, με αφετηρία την πρώτη ταινία του franchise «Star Trek: The Motion Picture» (1979) με τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Ρόμπερτ Γουάιζ («West Side Story»), μέχρι και το δέκατο μέρος της σειράς ταινιών «Star Trek: Nemesis», όπου κεντρικό ρόλο αναλαμβάνει ο Πάτρικ Στιούαρτ ως Κάπτεν Πικάρντ, οι «Trekkies» θα έχουν, μέσα από το COSMOTE CINEMA 2HD, την ευκαιρία να απολαύσουν όλη τη διάσημη σειρά ταινιών.

Το κανάλι θα προβάλλει ολόκληρο τον μήνα-ξεκινώντας από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου– δύο ταινίες καθημερινά, ακολουθώντας τη χρονολογική σειρά παραγωγής τους. Και για να μην ψάχνεστε, ιδού και το αναλυτικό πρόγραμμα:

01/12/2020

19:45

Star Trek: The Motion Picture

22:00

Star Trek II: The Wrath of Khan

08/12/2020

20:10

Star Trek III: The Search for Spock

22:00

Star Trek IV: The Voyage Home

15/12/2020

20:10

Star Trek V: The Final Frontier

22:00

Star Trek VI: The Undiscovered Country

22/12/2020

20:00

Star Trek Generations

22:00

Star Trek: First Contact

29/12/2020

20:15

Star Trek: Insurrection

22:00

Star Trek: Nemesis

Κι αν δεν προλάβατε να τις δείτε, έχουμε λύση και γι’ αυτό. Όλες οι ταινίες του αφιερώματος θα είναι διαθέσιμες για θέαση και μέσα από τον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV Plus, όπου οι συνδρομητές μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 τίτλους προγραμμάτων σε όλες τις θεματικές κατηγορίες (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά). 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις