Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί κοντά στην Αθήνα: Τέσσερα αξέχαστα ταξίδια

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί κοντά στην Αθήνα: Τέσσερα αξέχαστα ταξίδια

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και οι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί σε περιμένουν αν θες να περάσεις κάποιες ημέρες σε κοντά στην Αθήνα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσεις πού θα πας και πώς θα διασκεδάσεις.

Οι επιλογές δεν είναι λίγες και μπορείς να διαλέξεις τι ταιριάζει σε σένα και την οικογένειά σου αλλά παράλληλα και τι δε θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Το θετικό που έχουν τα ταξίδια κοντά στην Αθήνα είναι ότι εξασφαλίζεις χαμηλά έξοδα στις μετακινήσεις. Καθόλου άσχημα!

Χριστούγεννα στα Τρίκαλα Κορινθίας: Κοντά αλλά σαν να έχεις φύγει μακριά μιας και θα χρειαστείς να διανύσεις μια απόσταση 1 ώρας και 50 λεπτών. Είπαμε πως υπάρχουν πολλοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί αλλά τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι μια σταθερή και καλή επιλογή για να περάσεις μερικές μέρες μέσα στη φύση.

Βάλαμε τα Τρίκαλα Κορινθίας πρώτα στη λίστα για συνδυάζουν κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα: τις ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές αλλά και την ηρεμία που χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις τις ημέρες των γιορτών χωρίς να αποτελεί εμπόδιο η πολυκοσμία.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για τρεις οικισμούς, δηλαδή τα Άνω Τρίκαλα, τα Κάτω Τρίκαλα και τα Μεσαία Τρίκαλα.

Ξεκινάμε από τα 900 και φτάνουμε στα 1.100 μέτρα υψόμετρο.

Αν θες περισσότερη ησυχία, πρέπει να επιλέξεις τα Άνω Τρίκαλα με τους προσεγμένους, πέτρινους ξενώνες που θα σου προσφέρουν αυτό που ακριβώς θες όταν ονειρεύτηκες Χριστούγεννα κοντά στην Αθήνα.

Διαβάστε πρισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις