Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χριστούγεννα: Παιδικά χαμόγελα στο πολεμικό Μουσείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΓΕΝ πραγματοποιήθηκε στο πολεμικό Μουσείο.

Τα παιδιά έλαβαν μέρος σε μουσικοχορευτικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση κλόουν, ενώ παρακολούθησαν παράσταση θεάτρου Σκιών, καθώς και παράσταση ζογκλέρ και πήραν τα δώρα τους.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνάντηση των παιδιών με τους αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας ΡΙΟ 2016

Την εκδήλωση πλαισίωνε η ελαφρά ορχήστρα του πολεμικού Ναυτικού με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στην εκδήλωση παρέστη ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Δημοσθένης Χέλμης.

Στην αίθουσα «ΝΗΡΕΥΣ» της ναυτικής βάσης «Κανελλόπουλος», πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του επιτελείου και της διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλε χορωδία από δοκίμους υπαξιωματικούς της σχολής μονίμων υπαξιωματικών Ναυτικού, συνοδεία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρέστη ο διοικητής της ΔΕΝ, υποναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος. Την ίδια ώρα η μπάντα του πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εθνικής ολυμπιακής ακαδημίας για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής, της ογκολογικής μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η μπάντα παιάνισε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μεταφέροντας το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε