Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Χτενίζουν” τη Νεμέα για να βρουν τον γιο της δολοφονημένης γυναίκας στη Βούλα

“Χτενίζουν” τη Νεμέα για να βρουν τον γιο της δολοφονημένης γυναίκας στη Βούλα

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 60χρονης γυναίκας στη Βούλα, την Παρασκευή, με τις αρχές να αφήνουν όλα τα σενάρια ανοικτά για το ποιος βρίσκεται πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών, εκτός από τη βίλα της άτυχης γυναίκας και του επιχειρηματία συζύγου της στη Βούλα, βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, όπου φαίνεται πως βρίσκεται ο τρίτος γιος της οικογένειας.

Το πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην Ιτέα και έκτοτε έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες ανδρών της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στην περιοχή της Νεμέας προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη του νεαρού.

Παράλληλα, προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που είδαν το παιδί.

Δείτε πλάνα του korinthostv.gr από τις έρευνες των αρχών στην περιοχή:

Την ίδια ώρα, άνδρες της ασφάλειας κάνουν “φύλλο και φτερό” την κατοικία της οικογένειας στη Βούλα, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Τη βρήκε νεκρή ο σύζυγός της

Η άτυχη 60χρονη βρέθηκε πραγματικά άγρια δολοφονημένη με μαχαίρι, από τον σύζυγό της, στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας.

Η γυναίκα έφερε πάνω από 30 χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα και ήταν πεσμένη σε μία λίμνη αίματος, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε ακριβώς δίπλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιχείρησε, μάλιστα, να την κάψει γεγονός που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία η οποία όμως διαπίστωσε με έκπληξη πως η είσοδος του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη και δεν υπήρχε κανένα ίχνος διάρρηξης, αφού όλα τα αντικείμενα του σπιτιού ήταν στη θέση τους.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είναι γνωστός επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων, ιδιοκτήτης ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Ο ίδιος και τα δύο από τα τρία παιδιά τους έχουν ήδη δώσει καταθέσεις στην αστυνομία, ενώ αναζητείται ο τρίτος γιος.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς οι αστυνομικοί ακόμα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά εάν το έγκλημα τελέστηκε στο υπόγειο της μεζονέτας ή μεταφέρθηκε εκεί το πτώμα από τον δράστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε