Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χτύπησαν αστυνομικό στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Εύοσμος: φονικό

Σε καταγγελίες προχωρούν αστυνομικοί σχετικά με περιστατικά που – όπως υποστηρίζουν – συνέβησαν στη συνάντηση που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του συνδικαλιστικού Σωματείου της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το creta24.gr, υπήρξαν περιστατικά βίας χωρίς κανένα λόγο και φυσικά χωρίς να έχει δοθεί η οποιαδήποτε αφορμή.

Αυτό που λένε αυτόπτες μάρτυρες είναι πως πρωταγωνιστές ενός άγριου επεισοδίου ήταν ένας εκλεγμένος πρόεδρος Συνδικαλιστικής Ένωσης της Αστυνομίας της Ανατολικής Κρήτης κι ένα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ.

Ο πρώτος,σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δέχτηκε επίθεση όχι μόνο φραστική αλλά και σωματική από το μέλος του ΔΣ. Η επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του Σωματείου των Αστυνομικών από την Ανατολική Κρήτη σόκαρε τους παριστάμενους. Είναι η πρώτη φορά ίσως που κάτι τέτοιο συμβαίνει, όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι ίδιοι πραγματικά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από το συνάδελφό του, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε πισώπλατα.

Το Creta24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού σωματείου της ανατολικής Κρήτης, ζητώντας του να τοποθετηθεί για την επίθεση που δέχτηκε, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις