Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Χτύπησε τη μητέρα μου και την εγκατέλειψε” – Καταγγελία για ασυνείδητο μοτοσικλετιστή

“Χτύπησε τη μητέρα μου και την εγκατέλειψε” – Καταγγελία για ασυνείδητο μοτοσικλετιστή

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως. Μοτοσικλετιστής φέρεται να χτύπησε με τη μηχανή του γυναίκα στη λεωφόρο Φυλής και να την εγκατάλειψε.

Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Τρίτης (22.05.2018) στη λεωφόρο Φυλής, κοντά στα “σύνορα” των Άνω Λιοσίων με το Καματερό. Η οικογένεια της γυναίκας καταγγέλλει ότι μοτοσικλετιστής την παρέσυρε με τη μηχανή του και με το πρόσχημα πως πάει να πάρει τα… χαρτιά του, εξαφανίστηκε.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 07:35 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Ο μοτοσικλετιστής, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, χτύπησε τη γυναίκα και την έριξε στο δρόμο. Σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω και γύρισε να δει τι συμβαίνει.

«Ο μοτοσικλετιστής εγκατέλειψε τραυματισμένη τη μητέρα μου»

Την καταγγελία έκανε ο γιος της γυναίκας στο cityface.gr. Όπως λέει, ο μοτοσικλετιστής οδηγούσε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, χρώματος μπλε. Το τροχαίο έγινε λίγο πιο κάτω από γνωστό σούπερ μάρκετ της περιοχής.

«Ο οδηγός σταμάτησε 50 μέτρα πιο κάτω και μόλις είδε ότι η μητέρα μου έχει χτυπήσει πολύ στο πόδι της εξαφανίστηκε λέγοντάς ότι πάει να φέρει τα χαρτιά του», αναφέρει ο γιος της γυναίκας. Όπως λέει, καφετέρια στο σημείο δεν έχει κάμερες που να καταγράφουν τον εξωτερικό χώρο.

Ο μοτοσικλετιστής σταμάτησε 50 μέτρα από το σημείο όπου χτύπησε τη γυναίκα. Πάρκαρε τη μηχανή του στην άκρη του δρόμου, μπροστά από ένα σούπερ μάρκετ. Σε video από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να κατεβαίνει από τη μηχανή και να κατευθύνεται προς το σημείο του ατυχήματος.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει στα χέρια της η οικογένεια, δεν φαίνεται η πινακίδα της μηχανής. Μαρτυρίες που επικαλείται ο καταγγέλλων αναφέρουν ότι ο μοτοσικλετιστής είναι 35 – 40 ετών, με μούσι, μακριά (αλλά όχι) μαλλιά, ψηλός και με τατουάζ στο δεξί του χέρι.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σπασμένο αστράγαλο. Σύμφωνα με την καταγγελία του γιου της «η Τροχαία δεν ενδιαφέρεται γιατί δεν έχουμε την πινακίδα της μηχανής». Η οικογένεια παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες και μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Πηγή: cityface.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις