Ελλάδα

«Ύμνοι» από το Forbes: «Καυτός» καλοκαιρινός προορισμός η Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο «καυτούς» προορισμούς για επίσκεψη αναφέρει το Forbes που «υποκλίνεται» στο ελληνικό καλοκαίρι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε έναν από τους πιο «καυτούς» προορισμούς για επίσκεψη διαμορφώνεται η Ελλάδα, όπως τονίζει το Forbes σε άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, με φόντο την καλοκαιρινή περίοδο που ήδη ξεκίνησε.

Τα δέκα… άχαστα μέρη κατά το Forbes

Με τίτλο «10 Places You Need To Visit In Greece This Summer» το περιοδικό κατατάσσει ως πρώτη επιλογή την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ακολουθούν τα νησιά του Αιγαίου για τα οποία επιφυλάσσει κολακευτικά σχόλια μαζί με αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό.

Την ίδια στιγμή η Μήλος, η Πάρος, η Κρήτη, η Κάρπαθος και η Κέρκυρα είναι κατά σειρά οι προτεινόμενοι από το «Forbes» νησιωτικοί προορισμοί για διακοπές τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, forbes

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: «Καρφώθηκε» με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Στην 45χρονη ανήκουν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι – Η στιγμή που ο Σκοπιανός οδηγείται στον εισαγγελέα
Τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί τους κάνουν να θεωρούν βέβαιη την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 43χρονου για την ανθρωποκτονία της 45χρονης
Εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη