Ελλάδα

«Ύμνοι» από το Forbes: «Καυτός» καλοκαιρινός προορισμός η Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο «καυτούς» προορισμούς για επίσκεψη αναφέρει το Forbes που «υποκλίνεται» στο ελληνικό καλοκαίρι.

Σε έναν από τους πιο «καυτούς» προορισμούς για επίσκεψη διαμορφώνεται η Ελλάδα, όπως τονίζει το Forbes σε άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, με φόντο την καλοκαιρινή περίοδο που ήδη ξεκίνησε.

Τα δέκα… άχαστα μέρη κατά το Forbes

Με τίτλο «10 Places You Need To Visit In Greece This Summer» το περιοδικό κατατάσσει ως πρώτη επιλογή την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ακολουθούν τα νησιά του Αιγαίου για τα οποία επιφυλάσσει κολακευτικά σχόλια μαζί με αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό.

Την ίδια στιγμή η Μήλος, η Πάρος, η Κρήτη, η Κάρπαθος και η Κέρκυρα είναι κατά σειρά οι προτεινόμενοι από το «Forbes» νησιωτικοί προορισμοί για διακοπές τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, forbes

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ομιλία του Πάνου Ρούτσι στη φοιτητική εκδήλωση για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου - «Όταν η νέα γενιά σιωπά, τότε η αδικία νικά»
«Εσείς δώσατε φωνή σε εκείνους που δεν έχουν πια φωνή. ​Η απεργία μου ήταν μια πράξη αντίστασης, αλλά ο δικός σας αγώνας είναι η συνέχεια, είναι η ψυχή αυτής της προσπάθειας», είπε στους φοιτητές ο Πάνος Ρούτσι
Πάνος Ρούτσι
13