Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Υπάτιος Πατμάνογλου για τροχαίο στη Βούλα: Όλοι έχουμε πάθη…

Βούλα

Μνήμες από το τρομακτικό τροχαίο με την Porsche στην Εθνική Οδό ξύπνησε το φονικό δυστύχημα στη Βούλα, όπου το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός και τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγός του. 

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα και ο μικρός γιος του έχασαν τη ζωή τους όταν η Porsche που οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα της οικογένειας. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σώθηκε καθώς βρισκόταν μέσα στις τουαλέτες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας την ώρα που σημειώθηκε το φονικό τροχαίο. Από τη μοιραία σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί τόσο ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός της Porsche όσο και η γυναίκα και το παιδί του Πατμάνογλου.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με αφορμή το νέο τροχαίο στη Βούλα έγραψε: «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…..αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ….καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις