Ελλάδα

Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο μέσα στο Άλσος Καισαριανής (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (16/4) σε κτίριο που βρίσκεται μέσα στο Άλσος Καισαριανής. Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες και εθελοντές. 

Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική είχε καθησυχάσει εξαρχής πως δεν υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες. 

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Δείτε φωτογραφίες:

fotia ktirio alsos intime fotia ktirio alsos intime fotia ktirio alsos intime fotia ktirio alsos intime

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια
Η θερμοκρασία θα φτάσει στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα τους 22 με 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 26 και κατά τόπους στα δυτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου
καιρός