Ελλάδα

Ύποπτοι φάκελοι στα δικαστήρια Πειραιά!

Φάκελοι που χαρακτηρίστηκαν ύποπτοι εντοπίσθηκαν αργά το μεσημέρι στα δικαστήρια Πειραιά. Οι φάκελοι ήταν 11 και είχαν ταχυδρομηθεί τελικά από την Καβάλα.

Οι ύποπτοι φάκελοι, που είχαν παραλήπτη πιθανότατα κάποιο δικαστικό, εντοπίστηκαν στα δικαστήρια Πειραιά και αμέσως σήμανε συναγερμός όταν ένας υπάλληλος άνοιξε έναν από αυτούς και μέσα περιείχε σκόνη. Όπως διαπιστώθηκε οι 11 φάκελοι είχαν ταχυδρομηθεί από την Καβάλα. Μετά από έλεγχο που έγινε και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν εκρηκτικοί μηχανισμοί οι φάκελοι παραλήφθηκαν από τα ΕΚΑΜ και μεταφέρονται στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω έλεγχο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα