Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Υπόθεση «μαϊμού» εμβολιασμού γιατρού: «Δεν είναι αντιεμβολιάστρια» λέει ο δικηγόρος της

Υπόθεση «μαϊμού» εμβολιασμού γιατρού: «Δεν είναι αντιεμβολιάστρια» λέει ο δικηγόρος της

Μια νέα υπόθεση με εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία. «Πρωταγωνίστριες» μια 75χρονη γιατρός με την γραμματέα της που χρειαζόντουσαν ένα πιστοποιητικό εμβολισμού και μια νοσηλεύτρια που τους «έκανε το εμβόλιο». 

Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν την Τρίτη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Για την υπόθεση μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Κορμπάκης, συνήγορος τόσο της γιατρού, όσο και της γραμματέως της. 

«Έχουν εμβολιαστεί κανονικά. Τον Αύγουστο έκαναν την πρώτη δόση και τώρα έκαναν την δεύτερη και η γιατρός και η γραμματέας της» είπε ο Δημήτρης Κορμπάκης. Σημείωσε, δε, ότι «Δεν είναι κατά των εμβολίων, Δεν είναι αντιεμβολιάστριες». 

Προσέθεσε, αναφερόμενος στην 75χρονη γιατρό, «το ότι εξέφρασε μια αντίδραση ως προς την υποχρεωτικότητα, δεν την καθιστά αντιεμβολιάστρια».

«Ενδεχομένως η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων είχε κάποιες πληροφορίες. Από ποιόν εδόθησαν και γιατί εδόθησαν είναι ένα άλλο θέμα. Οι εντολείς μου αρνούνται κατηγορηματικά την κατηγορία», κατέληξε ο συνήγορός.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις