Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Υπόθεση συζυγοκτόνου στην Κρήτη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 33χρονης: Περίμενε να κοιμηθεί για να την σκοτώσει

Υπόθεση συζυγοκτόνου στην Κρήτη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 33χρονης: Περίμενε να κοιμηθεί για να την σκοτώσει
Φωτογραφία Αρχείου

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 55χρονος σύζυγος της Αδαμαντίας Αντύπα, για τη δολοφονία της τον Δεκέμβριο του 2019 στην Κρήτη. Ο πατέρας της 33χρονης Πατρινής μίλησε στο T live για τα όσα είχε περάσει η κόρη του. 

Ο 55χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, μόλις επέστρεψαν σπίτι τους από έξοδο στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασσό. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου, στην Κρήτη, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 55χρονο και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

«Η κόρη μου έκανε το μοιραίο λάθος και ερωτεύθηκε αυτόν τον άνθρωπο. Την είχε χτυπήσει και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της» είπε στο T live ο πατέρας της άτυχης Αδαμαντίας. «Τότε έπρεπε να την είχαμε πάρει από την Κρήτη. Αυτό ήταν και το ολέθριο λάθος που κάναμε εγώ και η μητέρα της», πρόσθεσε.

«Περίμενε να κοιμηθεί η κόρη μου για να την σκοτώσει. Ήταν αποφασισμένος. Έζησε περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο ιατροδικαστής μου ανέφερε ότι αν μας έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο, η κόρη σου θα ζούσε» δήλωσε στο T live.

Ο πατέρας της άτυχης Αδαμαντίας ανέφερε επίσης ότι ο 55χρονος είχε χτυπήσει και τον πατέρα του και είχε καταγγελίες για ξυλοδαρμό.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις