Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της Αδαμαντίας Αντύπα – Έπεσε νεκρή στο δωμάτιο του παιδιού της

Πάτρα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της Αδαμαντίας Αντύπα – Έπεσε νεκρή στο δωμάτιο του παιδιού της

Ξεκίνησε την Παρασκευή στην Κρήτη και αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, η δίκη για τη δολοφονία της Πατρινής Αδαμαντίας Αντύπα στην Αλικαρνασσό, στην Κρήτη, παραμονές Χριστουγέννων του 2019.

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 33χρονης είναι ο σύζυγός της. Το φονικό έγινε μέσα στο σπίτι τους και ο σύζυγός της κατηγορείται ότι την πυροβόλησε. Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το thebest.gr, την Παρασκευή έγινε η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες. Τα δικαστήριο διέκοψε και η συνέχεια αναμένεται την Δευτέρα με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και την έκδοση της απόφασης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο 54χρονος ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του ακόμα και στον δρόμο. Πολλές φορές γείτονες τη γλίτωναν από τα χέρια του.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, το μοιραίο βράδυ, φαίνεται πως υπήρξε νέο επεισόδιο με έντονη λογομαχία, φωνές και τραγική, δυστυχώς, κατάληξη με την 33χρονη να πέφτει νεκρή μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις