Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Υποτροφίες από το BCA College σε Πυρόπληκτους

Υποτροφίες από το BCA College σε Πυρόπληκτους

Το κολλέγιο BCA, όπως και πέρυσι, συμμετέχει ενεργά στην πανεθνική προσπάθεια ανακούφισης των πυροπλήκτων. Με ενέργειες που δείχνουν αλληλεγγύη και ανθρωπιά, προσφέρει υποτροφία σε όλους τους μαθητές που προέρχονται από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, η υποτροφία καλύπτει το 60% των διδάκτρων για αυτούς τους μαθητές, προσφέροντάς τους έναν σημαντικότατο βοήθημα.

Επιπλέον, το BCA προβλέπει και ειδικές υποτροφίες για δύο πυρόπληκτους και αριστούχους αποφοίτους Λυκείου, παρέχοντάς τους πλήρη υποτροφία. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να σπουδάσουν εντελώς δωρεάν, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα ελπιδοφόρο μέλλον, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των πυρκαγιών.

Είναι σημαντικό να πιστεύουμε ότι οι φωτιές θα σβήσουν γρήγορα, αλλά παράλληλα, πρέπει να διατηρούμε τη φλόγα στις ψυχές των ανθρώπων ζωντανή. Ιδιαίτερα των νέων, οι οποίοι είναι το μέλλον της κοινωνίας μας. Η προσφορά υποτροφιών από το κολλέγιο BCA δείχνει πως η εκπαίδευση και η υποστήριξη προς τους νέους είναι προτεραιότητα, παρέχοντας τους την απαραίτητη ελπίδα και ενθάρρυνση για να διαπρέψουν στο μέλλον και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το BCA δείχνει το πραγματικό νόημα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας, αποδεικνύοντας πως μέσα από τις δράσεις μας μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Οι δικαιούχοι ας επικοινωνήσουν στο 2107253783 ή στέλνοντας email στο info@bca.edu.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις