Ελλάδα

Υπουργείο Εργασίας: 2.700 αιτήσεις δικηγόρων και λογιστών για εκπαίδευση και πιστοποίηση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνω από δυο χιλιάδες επτακόσιες αιτήσεις δικηγόρων, λογιστών και φοροτεχνικών έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να εκπαιδευτούν και να λάβουν πιστοποίηση, με στόχο την ένταξη τους στη διαδικασία απονομής συντάξεων, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Λόγω του τεράστιου αριθμού επισκεπτών στην ιστοσελίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η ψηφιακή υπηρεσία τέθηκε εχθές προσωρινά εκτός λειτουργίας και επαναλειτούργησε στις 14:00 σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως κατά την πρώτη φάση εκπαίδευσης-πιστοποίησης πρόκειται να συμμετάσχουν 180 άτομα, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μελλοντικούς κύκλους εκπαίδευσης-πιστοποίησης. Για την συμμετοχή τους τηρείται χρονική σειρά προτεραιότητας η οποία θα ισχύει και για τους επόμενους κύκλους εκπαίδευσης-πιστοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικού αιτήματος έχουν:

α) τα μέλη των δικηγορικών συλλόγων της χώρας με τριετή τουλάχιστον άσκηση δικηγορίας και

β) λογιστές -φοροτεχνικοί, κάτοχοι επαγγελματικής ταυτότητας Α’ τάξης, οι οποίοι έχουν υποβάλλει την υπεύθυνη δήλωση της παρ.7 του άρθρου 4 του π.δ.340/1998 (Α’ 228).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικό αίτημα στις διαδικτυακές πλατφόρμες olomeleia.gr (για δικηγόρους) και oe-e.gr (για λογιστές-φοροτεχνικούς) μέχρι και τις 30/7/2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο «Καπετάνιος» σάλπαρε για το τελευταίο του ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια θρυλική κληρονομιά – Τα πάθη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο Παναθηναϊκός
Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε ηλικία 90 ετών σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για το ελληνικό επιχειρείν, τη ναυτιλία και, πάνω από όλα, για τον ελληνικό αθλητισμό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης
«Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της - Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης
Περιστέρι
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο Μαζωνάκη: Στο «μικροσκόπιο» η γυναίκα που έκανε ταυτόχρονα πλασμαφαίρεση, η δεύτερη κλινική και τα alert του μηχανήματος
Τι αναφέρει περιβάλλον της συμβούλου ψυχικής υγείας στην Πατριάρχου Ιωακείμ - Η «θεραπεύτρια κακάο» και το πώς «χάκαραν» το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης με φυσικό ορό
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και το εσωτερικό της κλινικής στο Κολωνάκι