Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

results.it.minedu.gov.gr – Βαθμολογίες ΕΠΑΛ 2015 και μηχανογραφικό

results.it.minedu.gov.gr – Βαθμολογίες ΕΠΑΛ 2015 και μηχανογραφικό

results.it.minedu.gov.gr ΕΠΑΛ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων –  Αποτελέσματα Πανελλήνιων 2015: Η βαθμολόγηση των γραπτών των Πανελλήνιων 2015 των Γενικών Λυκείων ολοκληρώθηκε και οι βαθμοί ανακοινώθηκαν στα σχολεία αλλά και στο επίσημο site του Υπουργείου. ειδησεισ, πανελληνιεσ

Oι βαθμοί των υποψηφίων των πανελλήνιων εξετάσεων 2015 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β’ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Αντίστοιχα, οι βαθμοί Πανελλήνιων εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β’ (μαθήματα ειδικότητας) αναρτώνται σήμερα Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.
Η βαθμολογία των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθεί αργότερα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία εξετάσεων στα μαθήματα αυτά. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνονται αύριο, με την εξέταση των Γερμανικών και των Ιταλικών. Σήμερα οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.
Από το υπουργείο υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ θα πρέπει, μέχρι αύριο Παρασκευή (26/6), να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα.
Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετεινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι αύριο 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).
Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.).
Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. αρχίζουν από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και λήγουν  την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015. Πιο αναλυτικά:
Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό
– θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
– στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών  των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
– μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου,  εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ. (βλ. παρ. Δ2).
Προθεσμία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου. Έως και την Τρίτη 7-7-2015, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ. Από τις 15-6-2015 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρο Μ.Δ. (Προσωρινή Αποθήκευση) και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να κάνουν την τελική Οριστικοποίηση του Μ.Δ, ως και την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε