Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Υποχωρεί η υγρασία απο την Κυριακή

Μέχρι και τα 6 μποφόρ θα φτάσουν οι βοριάδες στο Αιγαίο – Δείτε τον καιρό όλης της εβδομάδας.

Η υγρασία που ταλαιπώρησε τους Αθηναίους τις τελευταίες ημέρες υποχωρεί ενω οι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Κυριακή.

 
Πιο αναλυτικά:
 
Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθουν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά όποτε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.
 
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στη Θεσσαλία και τα ορεινά της Στερεάς. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς.
 
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προλέπεται αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι ανεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλπεπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 37 βαθμούς.

 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα γύρω ορεινά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.
 
Ο καιρός της εβδομάδας
 
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ενω στα βόρεια και δυτικά θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
 
Την Τρίτη και την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
 
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό θα εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε