Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Υψηλό θέαμα στο 71ο ντέρμπι των Ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ

Υψηλό θέαμα στο 71ο ντέρμπι των Ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ

Συναρπαστικό ήταν το θέαμα που προσέφερε το 71ο ντέρμπι ΟΠΑΠ των ελληνικών ιπποδρομιών που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου.

Οι κορυφαίοι αναβάτες της χρονιάς αγωνίστηκαν σε μια κούρσα που έκοψε την ανάσα στους χιλιάδες φίλους του ιππόδρομου οι οποίοι κατέκλυσαν τις εξέδρες του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο.

Νικητής αναδείχθηκε ο αναβάτης, Δημήτρης Δρόσος, με το άλογο, Γιουτοκιντουμη, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του απο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Στο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η ΟΠΑΠ ΑΕ στο Μαρκόπουλο έδωσαν το παρών άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και προσωπικότητες της μουσικής, της μόδας και του πολιτισμού.

Τον αθλητισμό εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων οι παλαίμαχοι, διεθνείς καλαθοσφαιριστες, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής και Βασίλης Σιούτης, τα αστέρια των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιαννούλης Λαρεντζακης, ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Κάρλος Ζέκα και Γιώργος Κουτρουμπής αλλά και ο προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Δείτε εικόνες από το σημείο

Καμίλ Ζίγκλερ, Τσάβι Πασκουάλ, Αριστείδη Χριστόπουλου, Οδυσσέα Χριστοφόρου, Ντάμιαν Κόουπ

Καμίλ Ζίγκλερ και Μιλένα Ζιγκλέροβα, Μεγκ και Ντάμιαν Κόουπ

Σπύρος Φωκάς, Τάκης Φωκάς, Παπείρα Φωκά

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε