Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζάκυνθος: «Η Αθηνά πήρε τα χάπια» – Τα πρώτα λόγια του 27χρονου και η εμπλοκή τρίτων προσώπων στη σχέση του ζευγαριού

Ζάκυνθος: «Η Αθηνά πήρε τα χάπια» – Τα πρώτα λόγια του 27χρονου και η εμπλοκή τρίτων προσώπων στη σχέση του ζευγαριού

«Εγώ ήθελα το παιδί, η Αθηνά πήρε χάπια». Αυτά ήταν τα λόγια του 27χρονου σε στενό του φίλο, ο οποίος μάλιστα θα βάφτιζε το παιδί του ζευγαριού, όταν τον ρώτησε για τις συνθήκες της διακοπής της κύησης της 19χρονης στη Ζάκυνθο.

Μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση της Ζακύνθου με την εξαναγκαστική αποβολή του εμβρύου με τον φερόμενο δράστη, δίνει ο κ. Αποστόλης που μιλάει στο newsit.gr. Όπως μας λέει ο ίδιος, ο 27χρονος του αρνήθηκε ότι έχει προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη, ενώ μαζί με την σύζυγό του ήταν τα τελευταία άτομα που είδαν το ζευγάρι, πριν η 19χρονη μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Τον είχα πάρει τηλέφωνο όταν έφυγε από το νοσοκομείο που είχε κάτσει όλη νύχτα με την κοπέλα, είχε πάει να ξεκουραστεί στο σπίτι. Έκλαιγε και μου είπε “δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να μιλήσω”. Η κοπέλα του είχε πει να γυρίσει σπίτι για να ξεκουραστεί και θα ερχόταν η μητέρα της αλλά ο ίδιος θα ξαναπήγαινε από το νοσοκομείο μετά. Ο φίλος μου πήγε στο σπίτι και ξαφνικά εμφανίστηκε η αστυνομία και τον πήρε. Πιο πριν, τον είχε καλέσει και η γυναίκα μου στο τηλέφωνο για να ρωτήσει για το παιδί και της απάντησε κλαίγοντας και της είπε “πήρε χάπια και χάσαμε το παιδί”. Η γυναίκα μου τον ρώτησε μήπως της τα έδωσε κάποιος με το ζόρι και μας είπε “που να ξέρω εγώ από χάπια και τέτοια; Εγώ ήθελα το παιδί μου”».

Ο φίλος του φερόμενου ως δράστη, μάλιστα περιγράφει την μοιραία νύχτα που τίποτα δεν προμήνυε την τροπή που θα έπαιρναν λίγο αργότερα τα πράγματα.

«Εκείνη τη νύχτα είχαν έρθει στο σπίτι μας και ήταν μια χαρά, θα τους παντρεύαμε και θα βαφτίζαμε με την γυναίκα μου το παιδάκι τους. Έκαναν πλάνα για το παιδί τους , πού θα πάνε, που θα βρουν σπίτι αλλά η κοπέλα ήταν διστακτική γιατί μας έλεγε “έχω την γιαγιά μου που δεν θέλει”. Εγώ με την γυναίκα μου προσπαθούσαμε να της πούμε ότι τώρα οι δύο τους έχουν ένα παιδί και πρέπει να κοιτάξουν τον δρόμο τους. Και όταν ήταν στο σπίτι μας, η γιαγιά της την είχε καλέσει χίλιες φορές. Δεν ήθελε να είναι εκεί».

Όπως ισχυρίζεται ο φίλος του 27χρονου, «η γιαγιά της ήταν πάντα κόντρα και είχε δημιουργήσει προβλήματα στο νοσοκομείο. Από τότε που έμαθαν ότι είναι έγκυος η κοπέλα, γύρισαν τα πάντα ανάποδα. Είχαν πάει τον Ιανουάριο στο νοσοκομείο και η γιαγιά της φώναζε να το ρίξουν το παιδί και έλεγε “δεν κάνει να το κρατήσουν, με τον Αλβανό κτλ”. Είχαν δημιουργηθεί κάποιες εντάσεις και με τον φίλο μου, που μου τα έλεγε όλα».

Τέλος, ο κ. Αποστόλης υποστηρίζει ότι πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό, δεν αποκλείεται να κρύβεται κάποιο συγγενικό πρόσωπο της 19χρονης. «Κάτι άλλο συμβαίνει. Εγώ πιστεύω ότι κάποιο μέλος από την οικογένειά της, έχει βάλει το χέρι του. Δεν έχουν και το καλύτερο παρελθόν» λέει, προσθέτοντας ότι «η γιαγιά της ερχόταν και φώναζε γενικά χωρίς κανέναν λόγο. Ερχόταν στην δουλειά με τα παιχνίδια που ήμασταν όλοι μαζί 6-7 χρόνια και φώναζε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις