Ελλάδα

Ζεφύρι: Διασκέδαζαν σε γλέντι πυροβολώντας στον αέρα – Τρεις συλλήψεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο Ζεφύρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις Ελληνες κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία που έγινε για διατάραξη κοινής ησυχίας από γλέντι που έκανε μια παρέα, μετέβησαν στο σημείο όπου άκουσαν συνεχόμενους πυροβολισμούς.

Οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν άμεσα και παρά την αντίδραση τους να ακινητοποιήσουν τρία άτομα που εμπλέκονταν στο περιστατικό και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι κρότου και 7 κάλυκες. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος, τους αγαπώ» λέει ο 65χρονος – Τα στοιχεία και οι αντιφάσεις που τον προδίδουν
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο διπλό φονικό ο Ιταλός σύντροφος της 54χρονης που δολοφονήθηκε μαζί με τον γιο της - Οι αντιφάσεις που τον διαψεύδουν
Δολοφονία στο Αίγιο
Φυλάκιση 10 ετών σε άνδρα που βίασε 18χρονη μέσα στην Ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο το 2019
Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια η υπόθεση εκδικάστηκε με τον κατηγορούμενο να κρίνεται ένοχος - «Η υπόθεση αποτελεί χαστούκι σε όσους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο δικηγόρος της κοπέλας
Policeman unlocking a handcuffs on the criminal's back.